Rólunk

"Segítünk a zajban, még mielőtt baj van!"

CÉGÜNKRŐL 

A MICROSONIC-LABOR Kft.-t 1993. szeptember 27-én jegyezték be Magyarországon az USA-ban működő MICROSONIC INC. leányvállalataként. Major Miklós Úr vállalatunk tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, 1964-ben az USA-ban megalapította a Microsonic Inc.-et, amely ma a világ méltán elismert egyik legnagyobb vezető laboratóriuma.

Cégünk egyéni gyártással és kész termékeink szervizelésével foglalkozik:

  • Egyéni fül,- és védő illesztékek (pl. hallókészülékhez, uszodai védelem),

  • Egyéni zajdugók és zenei hallásvédők (pl. ipari, ER - akusztikai, PassGuard-H,),

  • Elektronikával ellátott egyéni termékeink: EPIC GENERATION zenei fülmonitor család - a legkülönbözőbb designnal zenészeknek,

    • ITE kommunikációs eszköz gyártása – média területére (mindkét termék csak nálunk rendelhető)

    • HUNTER-1 aktív zajvédő vadászok számára.

  • Az általunk gyártott Epic Generation fülmonitorok, ITE kommunikációs eszköz és Hunter-1 aktív zajvédők szervizelése

  • Egyéni műszem protézis gyártása Magyarországon, egyedüli TB támogatott ellátóként (teljes mértékben kézzel festett és kidolgozott)

Dolgozóink létszáma 15 fő. Saját szaküzletünkben/rendelőnkben látjuk el műszemes Ügyfeleinket, valamint fül-lenyomatvételre és az Általunk gyártott kész termékek átadására, a szervizmunkák átvételére is itt van lehetőség.

Minőségi, gyors szolgáltatásunkkal és kedvező árainkkal - a napjainkban mindinkább elvárt magas követelmény rendszerben - , még ma is piacvezető gyártóként tartanak számon Bennünket Magyarországon.

Termékeink minőségét az is jelzi, hogy alapanyagaink nagy része amerikai anyavállalatunktól érkezik, aki már többéves kutatómunka eredményeként, tapasztalatok szerzésével a lehető legjobb megoldást hozzák ki termékeik/termékeink legjobb funkcionálásához, gyártáskor.

Az orvosi tisztaságú anyagok felhasználása, a legújabb technológiák elsajátítása Szakembereink több évtizedes kiváló szakmai felkészültsége elvárás Mindannyiunk érdekében. Minőségi, munkánkkal, odafigyeléssel és megoldás kereséssel várjuk és látjuk el hozzánk érkező Ügyfeleinket, valamint a Microsonic-Labor Kft.-vel szerződésben álló Partnereinket. Külföldi megrendelőink is teljes megelégedéssel fogadják az Általunk gyártott termékeket, melynek mennyisége évről-évre növekszik.

Célunk továbbra is a minőségi, gyors és udvarias kiszolgálás belföldi és külföldi Partnereink számára egyaránt, fenntartva eddig elért vezető pozíciónkat szakmán belül is!

A MICROSONIC -LABOR KFT. SIKERE A JÓ "CSAPATSZELLEM"-ben rejlik.

Minden Munkatársunk számára a legfontosabb tényező, hogy Ügyfeleinket és Megrendelőinket teljes körű elégedettséggel tudhatjuk hosszú éveken át Partnerünknek!