Rólunk

"Segítünk a zajban, még mielőtt baj van!"

CÉGÜNKRŐL 

A MICROSONIC-LABOR Kft.-t 1993. szeptember 27-én jegyezték be Magyarországon az USA-ban működő MICROSONIC INC. leányvállalataként. Major Miklós Úr vállalatunk tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, 1964-ben az USA-ban megalapította a Microsonic Inc.-et, amely ma a világ méltán elismert egyik legnagyobb vezető fülilleszték készítő laboratóriuma.

Cégünknél minden termékünk egyéni fül-lenyomat minta alapján, míg a műszem egyedi mintavételezés alapján készül. 

 • Egyéni fülillesztékek - hallókészülékekhez (Orvostechnikai eszköz)

 • Uszodai védő illeszték - víz elleni védelem

 • Egyéni zajdugók és zenei hallásvédők (pl. ipari, ER - akusztikai, PassGuard-H,),

 • Elektronikával ellátott egyéni termékeink:
  - EPIC GENERATION zenei fülmonitor család - zenészeknek,
  - ITE kommunikációs eszköz gyártása – média területére 
  - HUNTER-1 aktív zajvédő - vadászok számára

 • Az általunk gyártott Epic Generation fülmonitorok, ITE kommunikációs eszköz és Hunter-1 aktív zajvédők szervizelése

 • Egyéni műszem protézis (Orvostechnikai eszköz)  gyártása Magyarországon, egyedüli TB támogatott ellátóként (teljes mértékben kézzel festett és kidolgozott)

Dolgozóink létszáma 13 fő. Saját szaküzletünkben/rendelőnkben látjuk el műszemes Ügyfeleinket, valamint fül-lenyomatvételre és az Általunk gyártott kész termékek átadására, a szerviz munkák átvételére is itt van lehetőség.

Minőségi, gyors szolgáltatásunkkal és kedvező árainkkal - a napjainkban mindinkább elvárt magas követelmény rendszerben - , még ma is piacvezető gyártóként tartanak számon Bennünket Magyarországon.

Termékeink minőségét az is jelzi, hogy alapanyagaink nagy része amerikai anyavállalatunktól érkezik, akik többéves kutatómunka és tapasztalat szerzés eredményeként a lehető legjobb megoldást nyújtják termékeik/termékeink gyártásához.

Orvostechnikai eszköz gyártóként természetesen ISO 9001 és ISO 13485 is rendelkezünk, ezzel is biztosítva a legmagasabb színvonalú gyártást és ellátást termékeinkkel Partnereink és Ügyfeleink számára. Az orvosi tisztaságú anyagok felhasználása, a legújabb technológiák elsajátítása Szakembereink több évtizedes kiváló szakmai felkészültsége elvárás Mindannyiunk érdekében. Minőségi, munkánkkal, odafigyeléssel és megoldás kereséssel várjuk és látjuk el hozzánk érkező Ügyfeleinket, valamint a Microsonic-Labor Kft.-vel szerződésben álló Partnereinket. Külföldi megrendelőink is teljes megelégedéssel fogadják az Általunk gyártott termékeket, melynek mennyisége évről-évre növekszik.

Célunk továbbra is a minőségi, gyors és udvarias kiszolgálás belföldi és külföldi Partnereink számára egyaránt, fenntartva eddig elért vezető pozíciónkat szakmán belül is!

A MICROSONIC -LABOR KFT. SIKERE A JÓ "CSAPATSZELLEM"-ben rejlik.

Minden Munkatársunk számára a legfontosabb tényező, hogy Ügyfeleink és Megrendelőink teljes körű elégedettséggel legyenek Partnereink!


Cégadatok:

Székhely: Microsonic-Labor Kft. 1111 Budapest, Bartók Béla út 46   

e-mail: microsonic@microsonic.hu

Cégjegyzék szám: Cg 01-09-266657 / Adószám: 10869220-2-43  / Bankszámlaszám: UNICREDIT 10918001-00000003-39420010 

VPID: HU0000191162