Média szereplők, riporterek részére

Közvetítések, élő adások, felvételek, riport készítések kellékei 

Média szereplők, riporterek részére

Kommunikációs füles
Kommunikációs füles

KOMMUNIKÁCIÓS FÜLES

Televízió - Rádió - Helyszíni riport - Közvetítés


A technikai fejlődéssel egyre nagyobb igényeket kell kiszolgálnunk a kommunikációs kapcsolatok kiépítésében is, melynek egyik legfontosabb része maga a közvetítő ember. A Microsonic-Labor Kft. az egyéni kommunikációs illeszték rendszerek típusának gyártásakor, fejlesztésekor már figyelembe vette ezeket az igényeket. Az egyéni lenyomat kivételes kényelmet, biztonságot és diszkrét megjelenést nyújt a élő-felvételek során. A beépített elektronika hangolása speciálisan a beszédfrekvencia tartományra összpontosítva történik. Az egyénre szabott kivitel által elért izoláció még zajos környezetben is stabil kapcsolatot és beszédérthetőséget jelent a felhasználó számára.

Főbb jellemzői:

  • kivételes kényelem akár több órán keresztül is
  • egyszerű kezelhetőség
  • diszkrét átlátszó vagy bézs szín
  • szervízháttér

RIPORTER FÜLES

Televízió - Rádió - Helyszíni riport -  Közvetítés

Ennek az elektronika nélküli Riporter vagy nevezhetjük TV-s fülesnek a fejlesztésénél is ugyan azok a fő irányelvek vezérelték Cégünket mint az elektronikával ellátott társánál. Legfontosabb szerepe a megbízhatóság, diszkrétség és a könnyű használhatóság. Kiemelkedő előnye maga az alapanyag kivételessége mely által viselőjének tökéletes társává válik a riportok, felvételek és közvetítések alatt.

A kommunikációs füles egyéni lenyomatvételt követően készül, így tökéletesen illeszkedik viselője fülébe kivételes kényelmet, biztonságot és diszkrét megjelenést nyújtva az élő-felvételek során. Az egyénre szabott kivitel által elért izoláció még zajos környezetben is stabil kapcsolatot és beszédérthetőséget jelent a felhasználó számára.

Főbb jellemzői:

  • kivételes kényelem
  • fül hőmérsékletét felvéve idomul a hallójárat formájához, kitűnő páraáteresztő képesség, ezáltal több órán keresztül is kényelmes viselet
  • egyszerű tisztántartás és kezelhetőség
  • diszkrét átlátszó szín