Műszem

Célunk a természetes külső elérése, hogy pácienseink megelégedéssel élhessék mindennapjaikat

Műszem

Cégünk több mint húsz éve áll a műszemmel élő páciensek rendelkezésére.

Kellemes környezetben, nagy szakértelemmel és elkötelezettséggel várjuk a Hozzánk érkezőket.

A műszemet acryl alapanyagból készítjük. Kézi festéssel rekonstruáljuk az íriszt, amely esztétikus kivitelével és kiváló minőségével szolgálja ki az egyéni igényeket. Az acryl műszem praktikus, mert könnyen kezelhető, tisztítható. Legnagyobb előnye törhetetlensége, mely biztonságot jelent Ügyfeleink számára.

A magyar TAJ számmal rendelkező Ügyfeleinknek - a társadalombiztosítás által finanszírozott műszemet - a területileg illetékes szemész szakorvos írja fel vényre, majd a felírt vénnyel, időpont egyeztetést követően érkezhetnek rendelőnkbe. Az egyéni műszem társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati segédeszköz, melynek kihordási ideje 365 nap.

Teljes áron juthatnak egyéni műszemhez a külföldi állampolgárok, illetve azok a magyar személyek is, akik nem rendelkeznek érvényes magyar egészségügyi biztosítással. Továbbá azokra is vonatkozik a teljes áras ellátás, akik pluszban egyedi tervezésű műszemet szeretnének.

Ügyfélkérésre, egyedi igényeket is készséggel teljesítünk. Ez a szolgáltatás a már említettek szerint kizárólag teljes áras, hiszen az egészségügyi támogatás az emberi anatómiának megfelelő protézisre érvényes. Érdekességképpen, a műszem galériában fotót lehet látni egy egyedi tervezésről.

Mintavételnél - minden igényt figyelembe véve - teljes körű, részletekre kiterjedő tanácsadással szolgálunk Ügyfeleinknek. Személyes megjelenéskor éppúgy számíthatnak tanácsainkra és segítségünkre, mint az élethosszig tartó kihordási idő bármelyik szakaszában, amennyiben erre szükségük van.