Műszem

Célunk a természetes külső elérése, hogy pácienseink megelégedéssel élhessék mindennapjaikat

Műszem

Cégünk több mint húsz éve áll a műszemmel élő páciensek rendelkezésére.

Kellemes környezetben, nagy szakértelemmel és elkötelezettséggel várjuk a Hozzánk érkezőket.

A műszemet acryl alapanyagból készítjük. Kézi festéssel rekonstruáljuk az íriszt, amely esztétikus kivitelével és kiváló minőségével szolgálja ki az egyéni igényeket. Az acryl műszem praktikus, mert könnyen kezelhető, tisztítható. Legnagyobb előnye törhetetlensége, mely biztonságot jelent Ügyfeleink számára.

A magyar TAJ számmal rendelkező Ügyfeleinknek - a társadalombiztosítás által finanszírozott műszemet - a területileg illetékes szemész szakorvos írja fel vényre, majd a felírt vénnyel, időpont egyeztetést követően érkezhetnek rendelőnkbe. Az egyéni műszem társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati segédeszköz, melynek kihordási ideje 365 nap.

Teljes áron juthatnak egyéni műszemhez a külföldi állampolgárok, illetve azok a magyar személyek is, akik nem rendelkeznek érvényes magyar egészségügyi biztosítással. 

Egyedi elképzeléseknek is lehetőséget biztosítunk, így akik különleges, egyedi tervezésű műszemet szeretnének, keressenek Minket bátran!

Ügyfélkérésre, egyedi igényeket is készséggel teljesítünk. Ez a szolgáltatás a már említettek szerint kizárólag teljes áras, hiszen az egészségügyi támogatás az emberi anatómiának megfelelő protézisre érvényes. Érdekességképpen, a műszem galériában fotót lehet látni egy egyedi tervezésről.

Mintavételnél - minden igényt figyelembe véve - teljes körű, részletekre kiterjedő tanácsadással szolgálunk Ügyfeleinknek. Személyes megjelenéskor éppúgy számíthatnak tanácsainkra és segítségünkre, mint az élethosszig tartó kihordási idő bármelyik szakaszában, amennyiben erre szükségük van.

FONTOS INFORMÁCIÓ MŰSZEMES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE!

A NEAK 2023.01.01-től megemelte az egyéni MŰSZEM TB támogatott árát, így az Önök által fizetendő összeg 31.750.-Ft-ra változik.

Továbbra is ingyenes marad a KÖZGYÓGY igazolvánnyal rendelkezők, Üzemibalesetes és Hadirokkantak részére.

A műszem támogatás nélküli teljes ára: 158.750.-Ft.

Időpont foglalása továbbiakban is szükséges, elérhetőségeinket a Kapcsolat menü pontban találják.

KÉRJÜK CSAK EGÉSZSÉGESEN JÖJJENEK ELLÁTÁSRA!

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy betegen is eljönnek hozzánk, ezért arra kényszerülünk, hogy a mai naptól kezdve - 2024.01.30 - KÖTELEZŐVÉ TEGYÜK A MASZK HASZNÁLATÁT.

Még egyszer megkérjük Önöket, hogy aki úgy érzi, hogy beteg, legyen kedves és kérjen új időpontot.
Amennyiben mégis eljön és Ön köhög, tüsszög vagy egyéb betegség tüneteit mutatja, akkor azzal is számolnia kell, hogy nem biztos, hogy megtörténik az ellátás!
Ilyen esetben a kísérőknek is KÖTELEZŐ A MASZK HASZNÁLATA, maszk nélkül az üzleten kívül kell várakozniuk!

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA, HOGY HOLNAP IS ELLÁTHASSUK ÖNÖKET! ☺️
Köszönettel,
Microsonic-Labor Kft.